Wat maakt dat Skyblock spelen leuk is?

Discussion in 'Discussies' started by Cathy_NL, Jun 8, 2019.

 1. Cathy_NL

  Cathy_NL Member

  Best benieuwd naar! Waarom vind je Skyblock spelen zo leuk op deze server? Of juist niet... kan ook.
  Zijn het de features of gewoon omdat het survival is? Of omdat vrienden het ook spelen?
  Of mis je gewoon nog iets in Skyblock? Altijd handig om te weten, zodat de staffleden weten dat ''wij'' tevreden zijn, of juist nog niet. En kan je je idee of input ook kwijt in de Idee├źn forum van Skyblock. Zodat staff dit ook makkelijk kan terug vinden, je hoopt natuurlijk wel dat je idee misschien waargemaakt kan worden toch?

  Misschien ook leuk te vertellen met complimenten naar de staff toe, uiteindelijk zorgen zij 24/7 dat deze server up to date en aan het runnen is :)

  Deze update met Skyblock, is op dit moment hardcore skyblock, tenminste; voor mij wel. Uitvogelen hoe het met de zombie villagers moet, zodat ze een villager kunnen worden weer. Maar het is leuk en uitdagend! Op dit moment net ietsje leuker dan Survival voor de afwisseling. En tuurlijk blijf ik beide gamemodes erg leuk vinden :) Qua features vind ik het erg leuk dat ze de repair plugin erin hebben gezet; dat je dus niet repairt op de ''old way'' maar juist met 1 tool en met xp kosten aan het repairen bent. En ohja de daily rewards! Op dit moment is het wel nog in de beta versie, maar tot nu toe verloopt het zeer soepel, er waren misschien kleine bugs, maar de staffleden werken er als een team aan, zoals het hoort; en dus tevreden! En houd ze toch ook lekker bezig toch? Hihi! Maar ik vind het leuk dat Skyblock weer verbeterd is na de Aquatic update en dus terug is! Top.

  Maar genoeg over mijn mening.. wat vind jij van Skyblock en/of vind je dat er iets anders moet? (En houdt het wel netjes)
   
  Fortist and Poffertjes like this.
 2. MotorHom

  MotorHom Administrator Staff Member Admin

  Ben het helemaal met je eens Cathy. Skyblock is een geweldige uitdaging als je het gewone minen en bouwen even zat bent.
  De challenges zijn niet allemaal even gemakkelijk en je moet goed met je resources omgaan. Niet meer craften dan je echt nodig hebt.
  Zoveel mogelijk bewaren wat je uit challenges, dropparty en daily rewards krijgt en ruilen of (ver-)kopen met andere spelers.
  Je eiland flink uitbouwen (meteen 2 lagen maken, dan kun je van de bovenste laag nog een blok verwijderen wat je wilt vervangen zonder dat dat blok in de void valt)
  Veel beetroot oogsten (geeft dirtblokken in de challenge) en aardappels, wortelen en sugarcane die je via challenges ook weer in bruikbare blokken omzet.
  Maar ik ben nu een handleiding aan het geven terwijl er gevraagd wordt wat ik in skyblock mis.... :p

  Ik denk dat de dropparty beter kan..... Voor een beginnende spelers zijn de drops wel leuk, maar als je al een eind op weg bent, doet zand of dirt je niet zo veel. Dan heb je meer aan items die niet zo gemakkelijk te krijgen zijn zoals edele metalen en edelstenen, spawneggs, misschien zelfs wel tools of armor.....
  Kortom: de droparty interessant maken.

  Verder blijft het een moeilijke skyblock dus echt iets voor werkers, doorzetters en avonturiers :)

  Je mag me ook altijd aanspreken als je ergens een probleem mee hebt of niet weet hoe je bepaalde items moet vergaren.

  Veel plezier op skyblock
   
  Cathy_NL likes this.
 3. MotorHom

  MotorHom Administrator Staff Member Admin

  Oh... en vergeet de helpdesk niet... daar vind je handleidingen voor noodzakelijke voorzieningen.
   
  Cathy_NL likes this.