Vote - Reward idee

Discussion in 'Ideeën' started by Cathy_NL, Jun 11, 2019.

 1. Cathy_NL

  Cathy_NL Member

  Misschien is het een idee om elke eind van de maand een top 3 / top 2 / top 1 vote rewards uit te delen. Ook niet te veel (want het moet leuk blijven). Maar wel de moeite waard om te blijven voten elke dag, 2 keer per dag. & een leuke shout out op de website zelf met een interview van die speler?

  Zodat de server in elk geval in de toplijsten komt van diverse sites, en de site ook meer bezocht word. Het valt me op dat er langzaam meer gezellige mensen komen en blijven, een hecht community. Maar misschien kan het meer? Zodat de spelers beetje verdeeld over de dag is.

  Het is slechts een idee; en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden :)
   
 2. Fortist

  Fortist Community Manager Staff Member Community Manager Dev

  Het is een leuk idee om het challenging voor iedereen te houden en om iedereen aan het voren te krijgen. We willen later wel weer votecrates gaan invoeren en er zijn ook ideeën voor een eventuele vote party; bij elke x aantal votes een leuke voteparty met rewards voor iedereen die online zijn of gevote hebben.
  Alles heeft tijd nodig en het staat momenteel niet op de high-priority lijst, dus waarschijnlijk zal het nog wel een tijdje duren voordat het er is :)
   
  Cathy_NL likes this.
 3. Cathy_NL

  Cathy_NL Member

  Leuk deze vooruitzichten! Wel begrijpelijk als eerst de andere servers nog opgestart worden. :D
   
  Fortist likes this.
 4. Poffertjes

  Poffertjes New Member

  Zeker een leuk idee en er staat wel iets op de planning de uitvoering is nog niet zeker.
   
  Cathy_NL and Fortist like this.
 5. Cathy_NL

  Cathy_NL Member

  Spannend!!