Hoppers in Survival.

Discussion in 'Nieuws archief' started by Fortist, Jun 13, 2019.

 1. Fortist

  Fortist Guest

  Beste survival spelers,

  Helaas hebben wij gisteren een van de wat leukere features uit survival moeten halen, namelijk de extra functies van de hoppers. De afgelopen tijd begonnen er langzaam problemen te ontstaan op survival en na lang zoeken en testen zijn we er achter gekomen dat de extra functies van de hoppers de oorzaak waren van al deze problemen. We hebben ons best gedaan om dit niet te hoeven doen, door zoals een aantal van jullie vast wel gemerkt hebben, een aantal andere funcites wat te vertragen. Dit hielp helaas bijna niet en dus hebben we -om survival stabiel te houden- deze functies er helaas uit moeten halen.

  Natuurlijk vinden wij dit net zo vervelend als jullie en daarom hebben spelers die geld/xp in deze functies hebben gestoken ook recht op een vergoeding. Je kunt dus de hoppers die je vergoed wilt hebben weghalen en inleveren bij Stuyvert of Motorhom en zij zullen dit dan vergoeden.

  Uiteraard houden we onze ogen open voor eventuele alternatieven die geen problemen veroorzaken, maar we kunnen niks beloven. We willen namelijk niet dat jullie door een feature die super leuk is amper meer kunnen spelen omdat alles lagged.

  Nogmaals onze excuses en bedankt voor het begrip.

  -Het staffteam
   
  Poffertjes and Cathy_NL like this.
 2. Cathy_NL

  Cathy_NL Member

  Jammer! Dat waren veel hoppers! Maar begrijpelijk als je deze keuze moest maken. En alles voor een stabiele server!
   
 3. MotorHom

  MotorHom Administrator Staff Member Admin

  goed dat dit op de site bekend wordt gemaakt. Communicatie naar d spelers toe is zooo belangrijk
   
  Cathy_NL and Fortist like this.